top of page

Våren har meldt sin annmars!

Det er nå snart vi skal i skapet og finne frem sandalene vi parkerte i fjor. Nå skal vi snart få gå uten sokker (jada, vi vet, noen gjør det hele året) og få luft i mellom tærne.

Vi ser en tendens til å glemme føttene litt, spesielt i vinterhalvåret. Dessverre...

Men det er aldri for sent å begynne, det bare tar litt lengre tid å komme seg til mål noen ganger :)


Monika starter med kosmetisk fotpleie hos oss 1 juni, timer kan bookes allerede nå for å sikre deg å være sommerfin på tærne. Greit for de av dere som vil pynte de opp med litt farge og bling ;) Du booker enkelt din time HER


Vil du ta vare på dine føtter på hjemmebasis også, noe som anbefales, har vi verdens eneste pediceutical fotpleiemerke for salg i salongen (og på vår webshop) og vi bruker disse produktene i behandling.


Nå er det på tide å få tilbake fuktigheten i huden og ta vare føttene, Footlogix har produkter for det meste av utfordringer, men vi tenkte nå å vise dere vår unike formula for sprukken hud.De to øverste bildene viser før og etter behandling med Footlogix Cracked Heel

Bildene er fra kunder som er behandlet som alltid har startet med en behandling i salong og fått riktig veiledning i bruk av produktene hjemme.

Nederste er før og etter bruk av Footlogix Rough Skin


Vår webshop har også en kundeservice chat hvorav du kan stille spørsmål for å få veiledning om du ikke har en salong i nærheten av deg som utfører behandling med Footlogix. De vet også hvilke salonger som har dette i nærheten av deg :)


Våre priser på fotpleie starter på kr 800,-

Dette er alltid inkludert fotbad, fjerning av hard hud, klipping/filing av negler og lett massasje med egnede produkter for din fot.

Comments


bottom of page