top of page

Vippeløft er sommerens tidløse trend

Mange setter av tid til å freshe opp vippene sine for sesongen vi nå går inn i. Påska er nettopp lagt bak oss, og 17 mai står for tur. Så ruller det på med langhelger og inneklemt dager. Så er sommeren plutselig her, ferie tidlig for noen, ferie sent for andre. Men for å gjøre det hele litt enklere, ta et vippeløft om du ikke allerede har vippe extensions :D


Behandlingen i seg selv går raskt, går du til noen erfarne på vår salong kan det gå så raskt som 20 minutter. Ellers er det ca 35-40 minutter normalt sett.

Akkurat nå har vi "rookies" på salongen og kampanje på kr 690,- for et vippeløft hos Marthe :D Kan bookes online her


Du får ligge å slappe av under hele behandlingen, med øynene lukket. Perfekt! Nyt et lite avbrekk fra en travel hverdag.Et shield plasseres på øyelokket ditt for å endre retningen vippene naturlig går. Dette er en permanent behandling, men viktig å huske at vi "røyter" vippehår på samme måte som alle hår på kroppen. Vi har en syklus som kan være alt fra 21-90 dager. Vi er alle unike. Vi anbefaler et løft hver 6 uker om man ønsker å ha dette på fast basis.


Det er en klassisk kald-permanent eller en strukturomforming på fagspråk. Vi kaller det et vippeløft/vippebøy.Forskjellen kan bli enorm! Og det gir et mer våkent blikk. Du behøver kun å påføre pleie morgen og kveld, noe man legger inn i sin morgen og kveldsrutine for ansiktet, og tar 20 sekunder ekstra, det har man tid til :) Bildene er resultater fra Marthe sin modell under kurs.


Velkommen til oss for vippeløft og et mer våkent blikk :D Du fortjener det.


HER kan du klikke hjem pleie produktet om du ikke har mulighet til å dra innom salongen.Comments


bottom of page