top of page

Voksing! Gjør du det bare om sommeren?

Er svaret ditt ja? Hvorfor?

Er svaret ditt nei? Fantastisk! Dette skal man kunne dra nytte av hele året, ikke bare om sommeren :)


Vi vil gjerne gi deg våre beste tips til hvordan vi kan gi deg det mest holdbare resultatet. Du kan nemlig gjøre en del på forhånd selv (som vi ikke får gjort for deg). Samtidig nå som vi går mot sommeren ønsker vi også å gi deg noen tips til hva du bør unngå.

Våre beste tips FØR du kommer til din avtale


  1. La håret vokse, bare ikke for langt! Vi setter pris på at du har latt håret vokse, men det bør ikke være for langt heller, så hva er da riktig lengde? 0.5cm er en fin lengde og opp til 1 cm. Kortere vil gjøre det vanskelig for voksen å få et godt grep, lengre vil gjøre behandlingen ukomfortabel for deg.

  2. Skrubb huden din! Fjerner du hudens naturlige fettlag og døde hudceller før din avtale har vi et fantastisk godt utgangspunkt å jobbe på, det beste! Fet hud kan gjøre at voksen ikke vil feste seg godt nok, selv om vi også prepper huden din før behandling. Fordelen med å skrubbe huden før voksing gir deg et bedre resultat, da små hår eller hår som er inngrodd eller på vei til å bli det blir skrubbet opp og vil også være med på denne behandlingen ;) Det beste er å skrubbe huden et par dager før din behandling, dette for å ikke irritere huden med først å skrubbe, deretter å dra ut hår. Så gjør det, bare ikke samme dag! Vi anbefaler virkelig skrubben fra Saules, den finner du HER


Ja, visse områder kan rett og slett ikke skrubbes, sånn er det ;) Men vi fjerner hårene uansett.


3. Nyvasket hud er det beste å jobbe på. Har du tatt en dusj før du kommer, eller samme dag er det et fint utgangspunkt for

oss. Vi setter pris på det, og det gjør også huden din og du vil sette veldig pris på resultatet.


Det finnes svært få begrensinger på hva eller hvem eller hvor vi kan vokse. Vi har spesialisert oss i voksing av begge kjønn, og av hele kroppen! Vi benytter både hardvoks (den typen man legger på, stivner og river av) og stripsvoks (den typen man legger eller ruller på for så å legge på en strips og rive av). For sensitiv hud er hardvoks en snillere type voks, og har du sensitiv hud, gi oss beskjed så vi får tatt hensyn.


Nå tenker du kanskje, men dette var enkelt, dette fikser jeg! Suverent! Det er ikke store jobben, men vil utgjøre mye for resultatet ditt. Samtidig vil vi anbefale å vente med spray tan til noen dager etter voksing ;)


Råd til deg ETTER din avtale


  1. Ro ned huden. Aloe Vera og Tea-Tree (som også har en antibakteriell funkjson) er fine ingredienser i pleiende kremer etter voksing. Våre "post wax" oljer og eller kremer inneholder dette og kan også inneholde eucalyptus for en kjølende effekt. Aloe vera reduserer nupper og gir huden fuktighet og pleie. En god body lotion vil hjelpe deg og huden din vil sette pris på det.

  2. Steder du bør unngå de neste 48 timene: Gymmet, sauna og badstue bør du unngå 48 timer etter din behandling. Å bygge opp svette i hårfollikkene før de ha lukket seg ordentlig kan føre til irritert hud. Du bør også holde deg unna solarium og UV stråler generelt, dette kan føre til tette follikker og skape rødhet og nupper.

  3. Keep it cool! Etter voksing kan huden føles veldig sensitiv, vi anbefaler deg at den første dusjen er litt kjøligere enn du normalt sett ville valgt. Unngå å skrubbe huden de neste 3-4 dagene for å gi huden tid til å roe helt ned. Har du vokset under armene, unngå deodorant de neste 24 timene. Bruke milde og parfymefri såper inntil porene har lukket seg helt.

  4. En mild peeling Dag 3-4 etter voksing er det en god ide å starte å peele/skrubbe huden for å fjerne døde hudceller. Dette gjør du for å unngå inngrodde hår. Vi kan ikke spesifisere det nok, dette er spesielt viktig for deg som kanskje sliter med inngrodde hår. Bruk en skrubb som er ment for kroppen og benytt sirkulære bevegelser. En sukkerskrubb oppleves mildere enn en saltskrubb, da kornene er mindre på sukker enn salt. Dette gjør at hårene ikke blir fanget under huden når follikkene lukker seg.

  5. Moisturiiiiize! Etter du har skrubbet kroppen bør du følge opp med en god fuktighetskrem eller bodylotion, dette vil også hjelpe på med å redusere inngrodde hår. HER har du tips til noen som lukter himmelsk, er naturlige og ikke legger igjen en fet hinne men trekker godt inn i huden.

  6. Planlegg din neste avtale Book din neste avtale allerede før du drar fra din første, glemte du det, book online i dag! Voksing er like mye en velvære tjeneste for menn som det er kvinner, hos oss er alle velkommen for alle tjenester.

Så om du nå er på vei til å ta ferie eller generelt vokser igjennom hele året, vi er her for deg! Og hjelper deg gjerne med å fjerne uønsket hårvekst. Kast barberhøvelen og gå for et mer langvarig resultat.


Comments


bottom of page