top of page

Jobbe med oss?

Har du utdanning i skjønnhetsbransjen og ønsker å ta din kunnskap og jobb til nye høyder?

Da er vi det rette stedet for deg! 

Vi har ledig rom og frisørstol for deg som ønsker mer frihet, bestemme dine dager helt selv men samtidig være i et tett samarbeid med andre. 

Kvalifikasjoner du bør inneha er en eller flere av de nevnt under:

- Fotterapeut

- Frisør

- Hudpleier

- Massør

- Linergist

- Tatovør/piercer

- Vippe/brynstylist

- Negldesigner (uansett materiale)

På huset har vi flere eksperter innen sitt felt, som i tillegg underviser både i inn og utland, på videregående skole og via egne kurs og skoler. Her er kompetansen høy og vi ønsker alle velkommen uansett ferdighetsnivå, så lenge du har utdanning og godkjente kurs.

Hva er tilgjengelig i dag?

Negledesigner:

Ledig plass i fellesskap hvor alle møbler er inkludert til leie på månedsbasis (5500,- + mva) eller dagsbasis (590,- + mva). 
 

Eget rom (12 kvm)

Rommet er uten vask, men har vask like rundt hjørnet. Spot med dimming i tak og har benk og skap på en vegg. Ingen vindu men godkjent ventilasjon. 

Vi har to rom disponibel hvorav de kan leies på dagsbasis (590,- + mva) eller månedsbasis (5500,- + mva).

 

Inkludert i leie er felleskostnader, onlinebooking, strøm, resepsjonstelefon, internett og vaskeartikler til fellesarealer. Kassepunkt er inkludert men man må selv koble seg opp på dette med eksterne avtaler om ønskelig.

I tillegg får man gode rabattavtaler i engrobutikken som ligger i samme lokaler som oss, samt rabatterte kurs og muligheter man ellers kanskje ikke ville fått. 

bottom of page